måndag 9 juli 2012

Längtan och inspiration när den är som starkast

Sedan Sagan om Ringen-triologin älskar jag allt Peter Jackson gör. Särskilt hans generositet när det kommer till att dela med sig av det han gör. Vi har precis kollat igenom de flesta av video-bloggarna han har gjort om inspelningen av The Hobbit (december 2012) och oh my! vilket hysteriskt projekt det är. Helt fantastiskt! Dessutom lyckas de med videobloggarna (precis som med bakom-kulisserna-filmerna till Sagan om Ringen) balansera detaljer, intresseområden och humor på ett mycket skickligt vis. Underhållande så det skriker om det.



Så nu är jag pumpad med inspiration att ta tag i mitt eget lilla projekt: skriva bok. Plus att jag fick god middag med efterrätt när jag kom hem från butiken (som jag inte skulle jobba i idag, men ryckte ut till då en kollega var sjuk), så nöjdare än jag är nu kan man knappt bli. Jo, om jag blev klar med boken någon gång dårå.

/Anna

2 kommentarer:

Manne Fagerlind sa...

Måste kollas upp! Jag längtar verkligen efter filmen, även om jag fortfarande tror att *en* film kanske hade varit bättre än två. Om inte annat hade man sluppit vänta så länge då.

Kära Syster sa...

Jo, det är klart att filmbolaget numera har höga tankar om Jacksons förmåga att bygga filmhistoria och gärna satsar extra för att få "en film på köpet".

Har inte läst boken, precis som jag inte hade läst Sagan om Ringen när jag såg de filmerna, så jag har alltså ingen aning om en eller två filmer vore bäst. Jag vet bara att jag älskar att ha Jackson-premiärer två jular framöver att se fram emot. Den som väntar på något gott, liksom...

/Anna